SOM

Mocambo som una banda de reggae de Vilanova i la Geltrú, Catalunya, amb una dilatada trajectòria  que centrem la nostra música en una fusió del roots reggae i el rock. Des de sempre pensem que la música és un mitjà per transmetre un missatge positiu però alhora conscient. La música ens uneix, ens fa sentir bé, i a més ens permet explicar-nos, i tot això és el que intentem traslladar a la gent.

Mocambo neix entre un grup d’amics i la seva passió pel reggae i la música d’arrel jamaicana. L’any 2012 Mocambo grava el seu primer àlbum, Rumor.

El 2017 amb motiu del context polític i social a Catalunya Mocambo publica Cançons Rebels.

A partir d’aquest moment el grup obre una nova etapa creativa que amb la publicació de 3 senzills i videoclips el 2019: Jutges, El que som i Irie.

Mocambo pensem que la música i les cançons que més ens agraden són per volar amunt i fer trontollar les parets d’aquesta gàbia de barres de goma, Babilònia.

L’inquietud dels membres del grup  els fa conviure i participar en d’altres projectes artístics i culturals: Urtika Sound, Nowa Reggae, Zebrass, Buhos, Raggatunning, El Tingladu, entre d’altres propostes.